Kandidat nummer 6.

Lena Trogstad Risvik

Hei alle sammen.
Jeg heter Lena Trogstad Risvik og er 29år. Jeg kommer opprinnelig fra Ørlandet, ei nydelig perle på Fosenhalvøya, men flyttet i 2013 for å følg drømmen om å bli sykepleier. Årene har gått, og jeg jobber nå som spesialsykepleier på kirurgisk urologisk sengepost ved St. Olavs Hospital i Trondheim.
Her har jeg jobbet siden juni 2016, og stortrives med den urologiske pasienten.
Jeg ble innvalgt som varamedlem i FSU styret i 2021, og har lært svært mye på disse to årene. Jeg ser store fordeler i å være tilknyttet en faggruppe og være deltagende medlem. Kompetanseheving og fagutvikling er noe vi stadig jobber med, og trenger i yrket vårt. På mine to år i FSU styret har jeg vært heldig og blitt kjent med mange flotte mennesker som brenner like mye for urologifaget som
jeg gjør. Et felles engasjement som sammen gjør oss sterke.
På bakgrunn av mine positive opplevelser og mitt engasjement innen urologi, så ønsker jeg herved å stille til gjenvalg for en ny periode i FSU-styret. I tillegg har jeg blitt spurt om å stille til valg som kandidat til ledervervet, noe jeg ser på som ærefullt, lærerikt og spennende, og har derfor takket ja til dette.

Mvh Lena Trogstad Risvik